Vintertilbud – innetrening høst/vinter 2024-2025

Family Sports Club

Da nærmer det seg tid for Astrik-spinningen hos Family Sports Club Askøy.

Astrik-spinningen blir første gang onsdag 02.10.2024 kl. 20.05 og ca. en time frem med instruktør. Tid/ dag var eneste mulige fra start med instruktør i høst, vi vil se på muligheten å få bedre tid ut i sesongen. Vi vil også se om vi kan kombinere egne opplegg med timer med instruktør, om tid blir vanskelig å endre tid/ få oppslutning om sen spinning. Vi tar dette som en start og håper at våre klubbmedlemmer likevel vil stille opp om tilbudet, så ser vi hva vi får til underveis.

Pris for sesongen Oktober t.o.m. Desember 2024 er kr. 550 i egenandel som engangsbetaling alt inkludert. Egenandel kr. 550 kan betales til klubbkonto 3624.24.46555 Askøy Sykkel og Triathlonklubb. Merkes med navn og Astrik-spinning.

Vi beholder ellers det populære ekstratilbudet med mulighet for å betale for «pop-in»-dager, det vil si at en vippser et beløp den dagen en vil være med istedenfor engangsbeløpet for sesongen, beløp kr. 55 pr. gang en vil være med, vippses til Askøy Sykkel og Trithlonklubb/ vippsnummer 115287, merkes med «fornavn + spinning» på aktuell dag.

Vi håper at mange vil delta og være med å skape god Astrik-stemning!

Vi sees!

Mvh Askøy Sykkel og Triathlonklubb v/ styret