Vintertilbud – innetrening høst/vinter 2023-2024

Family Sports Club

Det nærmer seg sesong for mer innetrening og Astrik-spinning på Family Sports Club Askøy.

Astrik-spinningen blir hver torsdag fra kl. 17.55 og ca. en time frem med instuktør med første start den 05.10.2023 + at vi inkluderer noen egne Astrik-ekstratimer og ekstratimer med instruktører inkludert i oppsatte egenandeler. Disse ekstratimene vil bli annonsert hver for seg underveis.

For å holde tilbudet og balansen noenlunde med utvidet tilbud/ ekstra spinning inkludert, må pris justeres litt. Pris for sesongen oktober t.o.m. desember 2023, blir likevel kun kr. 550 som engangsbetaling alt inkludert, vanlige og ekstratimer innbefattet. Egenandel kr. 550 kan betales til klubbkonto 3624.24.46555 Askøy Sykkel og Triathlonklubb. Merkes med navn og Astrik-spinning.

Aldersbestemt gruppe dekkes av sponsorer og skal ikke betale noe.

Vi beholder det populære ekstratilbudet med mulighet for å betale for «pop-in»-dager. Det vil si at en vippser et beløp den dagen en vil være med istedenfor engangsbeløpet for sesongen. Beløp justert til kr. 55 pr. gang en vil være med, vippses til Askøy Sykkel og Triathlonklubb/ Vippsnummer 115287, merkes med «fornavn + spinning» på aktuell dag. Beløp inkludert også eventuell ekstratime aktuell dag. Vi har også fremforhandlet en god avtale for de som vil bli nye medlemmer av FSC Askøy, de får det attraktive kampanjetilbudet på trening ut året, les mer her: https://www.fsc.no/kampanjer?s=3. I tillegg så får nye medlemmer vår fremforhandlede ekstrarabatt kr 100/ kr. 50 pr. måned for det treningsalternativet en velger. Rabatt for avtale med binding eller uten binding. Meld i resepsjon at du er medlem av Astrik, så får du månedsrabatten fra januar etter kampanjeperiode. Alle Astrikere som har hatt medlemskap, får månedsrabatten ved nytt medlemskap. Les mer om de tre treningspakkene en kan velge mellom her: https://fsc.no/medlemskap.

Astrik-spinning og medlemskap hos FSC er to tilbud og en kan betale for bare Astrik-spinning og da bare delta i disse eller betale for medlemskap og Astrik-spinning og trene både på senteret og delta i Astrik-spinningene.

Vi håper at mange vil delta og være med å skape god Astrik-stemning både ved Astrik-spinningen og på senteret.

Vi sees!
Mvh Askøy Sykkel og Triathlonklubb v/ styret.