Astrik Treningstur til Voss 10. mai 2018

Årets hyggeligste sykkeltur vil være Astrik treningstur til Voss torsdag 10. mai 2018 (Kr.Himmelfartsdag). Dette blir en gjennomgang av Bergen-Voss løypen med sosialt snitt, godt treningsutbytte og felles middag på Voss. Det blir 2 grupper til Voss, en med avgang kl 07.30 og en med avgang 08.30.

Gruppen som vil bruke lengst tid blir sendt av ut først for at vi skal være ca samtidig på Voss. Antatt ankomst Voss er kl 16.00 for begge grupper.

Vi bruker god tid, venter på hverandre og stopper ved uhell. Hver gruppe har en følgebil, denne har litt verktøy, noe reservedeler , litt vann etc. Om det er større uhell eller at noen vil ha en pause, får problemer med kroppen eller annet så har hver av bilene plass til noen personer og sykler. Det er mulig å slenge en jakke etc i bilen, generelt er det best å starte med god bekledning for event kunne slenge fra seg noe underveis.

Les mer om treningsturen !

Link til påmelding finner du her.