Treningstur til Voss søndag 12. mai

(Tidligere år har vi kjørt dette om lørdager eller Kr.Himmelfartsdag men grunnet konfirmasjoner på Voss på det i år bli en søndag.)

Tur med sosialt snitt, godt treningsutbytte og felles middag på Voss. Det blir 2 grupper til Voss, en med avgang kl 07.30 og en med avgang 08.30.
Gruppen som vil bruke lengst tid blir sendt av ut først for at vi skal være ca samtidig på Voss. Antatt ankomst Voss er kl 16.00 for begge grupper.

Anbefalt gruppeinndeling

  • Første start kl 07.30: de som vil ha en tur med litt mer sosialt snitt (ca 25 km/t i snitt)
  • Andre start kl 08.30: for de som ønsker en gjennomkjøring med litt hastighet. (ca 28 km/t i snitt)

Vi bruker god tid, venter på hverandre og stopper ved uhell. Hver gruppe har en følgebil, denne har litt verktøy, noe reservedeler, litt vann etc. Om det er større uhell eller at noen vil ha en pause, får problemer med kroppen eller annet så har hver av bilene plass til noen personer og sykler.
Det er mulig å slenge en jakke etc i bilen, generelt er det best å starte med god bekledning for event kunne slenge fra seg noe underveis.

Korte stopp på Bjørkheim i Samnanger, ved Esso i Øystese og Granvin ved Joker / Granvin Bilsenter.
Total lengde påtur er: ca 180 km
Retur fra Voss er kl 18.00 – beregnet ankomst Kleppestø er kl 20.00
Også i for 2019 blir det dusj og mat på Voss Vandrarhjem.

Kostnader
Du får transport av bagasje fra Kleppestø til Voss, følgebil service, cola/sjokolade i Hardanger, dusj/garderobe på Voss Vandrarhjem, middag og plass i buss hjem samt frakt av sykkel til Kleppestø.
Middag på Voss Vandrarhjem : Kotteletter og pølse / Lassagne
Dessert : Hjemmelaget eplekake / Isrosa

For Astrik medlemmer : kr 600,-

Vi åpner for at de som har en treningsvenn eller noen andre som har syklet, trent med klubben kan få være med til Voss men ta da kontakt med arrangør.

For å gjennomføre turen trenger vi 30 deltagere, maks. antall vil være 50 – må være registrert på deltager.no for å være tellende påmelding.
Siste frist for påmelding er utgang 30. april grunnet avbestillingsfrist på buss.