Vintertilbud – innetrening Nr 1 Fitness Askøy

Da nærmer det seg sesong igjen for inne-trening. Vi har som meldt inngått samarbeid med Nr 1 Fitness på Askøy/ Strusshamn som gir flere muligheter. Avtalen med halvtårs-kort og helårskort gjelder ellers i alle nr 1 Fitness sentre som finnes.

Med Nr 1 Fitness Askøy har vi fått en meget god avtale på års og halvtårsavtaler. Uansett hva en velger, så blir prisen kun kr. 349 pr. måned, med mulighet å betale kr. 2094 forskuddsvis for halvtårsavtale – om en ønsker det.

Vi har også fått med samme pris for familiemedlemmer av Astrikere, de må kun betale en startkostnad på kr. 250 ved halvtårsavtaler, ingenting på helårsavtaler. Astrikere betaler ikke noe ekstra uansett, dette sponses av klubben, så dette trekkes fra. Innmeldingsskjema går via google docs. Ved innmelding kan du velge betalingsalternativer i skjemaet-trykk «submit»/ send når du vil bestille. Trykk gjerne på innmeldingsskjema under, «påmeldings-lenke».

Påmeldings-lenke:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIJfrDhuWHf35ACZ00JY5EAC9PaQqCB8agQf7C1I5LcDW9XQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628&fbclid=IwAR0FYfbNZNsnMO3duP1Vkeu9wfLYwLfAQuuQ0JXOKzx78MXAnzgMkv0ngSU

Alle har får tilsendt e-post med fullstendig informasjon, dette er spesielt viktig å lese i år, inkludert for aldersbestemt gruppe. En kan delta på alle saltimer som finnes på programmet og trene så mye en vil. Gjelder som nevnt i alle Nr 1 Fitness sentre og nå også for familiemedlemmer. Det er nå åpnet for å melde seg inn på ønsket treningsavtale. Se info ellers på innmeldingsskjema.Nettside med opplysninger om senteret og oversikt time og ukesplan finner du her:
https://www.nr1fitness.no/askoy/