Vintertilbud – innetrening høst/vinter 2021-2022

Endelig blir det mulig å delta på fellesspinning for Astrikere gjennom høsten og vinteren 2021-2022!

Astrik har som kjent avtale med Nr. 1 Fitness Strusshamn, som fikk sine begrensninger gjennom coronaen, men som nå åpner opp igjen for fellesspinning fra oktober 2021 for Astrik.

Vi har avtale om halvårsmedlemskap og vanlige helårsmedlemskap. Alle Nr. 1 Fitness sentre kan benyttes ved avtalen, men Astrik vil holde sine spinninger ved Nr. 1 Fitness Strusshamn. 

Det er nå avsatt hver torsdag kl. 18.00 som fast felles spinningsdag for Astrik. Astrikere må velge mellom halvt-års medlemskap eller vanlig helårsmedlemskap med en måneds oppsigelse. Ingen drop-in, alle må være registrert/ha medlemskap. Aldersbestemt gruppe får samme dag/ time som seniorer, torsdager kl. 18.00, men trenger ikke betale for medlemskap til senteret. Våre nye sponsorer Funbit As og Haralds Trafikkskole betaler alle kostnadene for aldersbestemt gruppe. Alle seniorer som ikke har medlemskap nå, kan tegne det inn ved å fylle ut skjemaet under. Merk at familiemedlemmer av Astrikere også kan få medlemskap til samme gode priser, de må bare betale administrasjonsgebyr på kr. 250 for etablering utenom på halvtårsavtaler – ingenting ekstra på helårsavtaler. Astrikere betaler ikke adm. gebyr. 

Innmeldings-avtale Nr1 Fitness for Astrik

Treningsavtale for medlem av Astrik gjelder også familiemedlemmer. Familiemedlemmer må betale en startkostnad på kr 250,- på 6 måneders-avtalene, ingenting ekstra på 12 månedersavtalene.
Pris ved innmelding er kr 349,- pr måned.
Den enkelte medlem selv står som ansvarlig for å betale sitt medlemskap.
Det vil bli sendt ut en sms-faktura pålydende kr 1,- til medlemmet, og vha denne oppretter man selv avtalegiro. Medlemskapet vil bli trukket via avtalegiro den 20. hver måned. Dersom avtalegiro ikke er opprettet, vil det bli sendt ut purring på sms eller Digipost. Det er 1 måneds oppsigelse på avtalen, og avtalen blir betalt forskuddsvis.
Det er også mulig å betale for et halvt år ved avtaleinngåelse.

Fyll ut skjemaet for påmelding

Treningsavtale for medlem av Astrik gjelder også familiemedlemmer. Familiemedlemmer må betale en startkostnad på kr 250,- på 6 måneders-avtalene, ingenting ekstra på 12 månedersavtalene.
Pris ved innmelding er kr 349,- pr måned.
Den enkelte medlem selv står som ansvarlig for å betale sitt medlemskap.
Det vil bli sendt ut en sms-faktura pålydende kr 1,- til medlemmet, og vha denne oppretter man selv avtalegiro. Medlemskapet vil bli trukket via avtalegiro den 20. hver måned. Dersom avtalegiro ikke er opprettet, vil det bli sendt ut purring på sms eller Digipost. Det er 1 måneds oppsigelse på avtalen, og avtalen blir betalt forskuddsvis.
Det er også mulig å betale for et halvt år ved avtaleinngåelse.

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen! Sees vi?
Mvh Askøy Sykkel og Triathlonklubb v/ styret.