Sykkelritt for HELE FAMILIEN i lysløypen ved Siglingavatnet

Astrik inviterer til et sykkelritt for hele familien uten tidtaking i den grusete lysløypen ved Siglingavatnet på Åsebø.

  • Tid: Søndag 11. september. Start klokka 10:00-11.30.
  • Sted: Siglingavatnet på Åsebø
  • Det er gratis å delta
  • Påmelding ved start eller ved forhåndspåmelding
  • Kiosk ved start/mål – betaling med Vipps

Det er flytende start i hele tidsrommet. Seneste målgang kl. 12.30. Startnummer utdeles ved startområdet.

Ta med sykler og bli med på en kjekk sykkeldag i lysløypen for hele familien! Sykkel må være i god stand og alle må ha på sykkelhjelm under sykkelrittet.

Premie til alle barn/unge som fullfører løypen på ca 5 km / mini løype på 500 meter for de minste som ikke klarer å sykle hele lysløypen rundt/ trenger litt hjelp fra forelder. Voksne som fullfører løypen lysløypen rundt, kan være med på vinner-Quiz, hvor en kan vinne en drikkeflaske + en gratis prøvemåned i Astrik for en voksen eller for ett barn.

Forhåndspåmelding er nå mulig i tillegg til påmelding ved start.
Bare å melde seg på her: https://forms.gle/UC1WKzQBzEWjy35U6

Parkering-tips: Det er mulig å parkere ved Åsebøflaten for de som er bevegelseshemmet/ har små barn med o.l. så langt det er plass. Vi anbefaler å bruke parkeringen ved Heiarvang Grendahus ellers, hvor det er skiltet vei fra parkeringsplassen og inn til løypen. Det er mulig å sette av folk på Åsebø for så å kjøre til Heiarvang Grendahus for å parkere, det er lett å komme fra målområdet og tilbake til Heiarvang Grendahus (Nedoverbakke).