Kick-off 2018 for Astrik

Du er herved invitert til Kick-off 2018 for Astrik på to følgende tirsdager hos Stamina Kleppestø

  • tirsdag den 30.01.2018, kl. 19:00-21:00 og
  • tirsdag 13.02.2018, kl. 19:00-21:00

Det blir full rulle i spinningssalen!

Vi har tiden fra kl. 19.00 til kl. 21.00 hver av dagene + at det holdes av 5 plasser for ikke medlemmer Stamina – men medlem av Astrik i timen rett før (fra kl. 18.00 – 19.00).

Det blir da mulighet for 1-3 timer med sammenhengende spinning med full pakke. De som er medlem av Stamina, kan booke time før selv. De 5 plassene for Astrikere som ikke er medlem Stamina, fylles opp fortløpende (først til møllen). Skriv under i kommentar på Facebook, hvilken tirsdag du ønsker (oppgi om du er Astriker eller ikke-medlem-Stamina). Dersom du har fått tildelt plass men likevel ikke kan benytte plassen, gi melding slik at andre kan slippe til. Har du ikke Facebook, kan svar sendes leder@astrik.no om ditt ønske.

Det kjøres fullt proffesjonelt spinningsopplegg fra Stamina – med deres instruktører. Det nye systemet hos Stamina gjør at du kan benytte ditt eget pulsbelte (må registreres via app første gang – info vil bli gitt). Alle som er medlem av Astrik er hjertelig velkommen. Da kjører vi på!!!!! 😉

Mvh Per Victor Herland