Tour of Norway for Kids – lør. 9. juni!

Tour of Norway for Kids på Askøy!

Lørdag 9. Juni besøker vi på ny Askøy og inviterer til sykkelfest for store og små!

Påmelding og ytterligere informasjon finner du her:

Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul 😃

Fjorårets kjempesuksess var en fantastisk opplevelse, og for to år siden hadde vi hele 457 barn på startstreken. Hvor mange klarer vi i år? 🙂 Vi er så heldige å få låne Hordalands fineste friluftsområde, nemlig Herdla fort. Her skal vi få til en skikkelig sykkelfest, så her gjelder det å spenne på seg hjelmen og få meg seg hele familien ut på sykkelen.

Det er gode parkeringsmuligheter på området og ved Kirken i nærheten. Det går også offentlig transport til området, så her ligger alt til rette for en skikkelig familiedag i flotte omgivelser på Herdla fort.

Selve området blir lukket av til kun dette arrangementet og annen trafikk/ all biltrafikk blir stengt ute fra løypeområdet. Egne parkeringsplasser for biler blir gjort tilgjengelig og vi får disponere parkeringsplassene til Herdla kirke like i nærheten under arrangementet, i tillegg til at kommunen ordner med tilleggsplasser etter behov.

Møt opp kl. 14:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke fire flotte premier, deriblant en sykkel (!) tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.

Kjøreplanen er som følger:

  • Trehjulssykkel og støttehjul
  • 5 og 6 år
  • 7 og 8 år
  • 9 og 10 år
  • 11 til 13 år

Vel møtt!