Tur- og Trivselsgruppe på sykkel

Hver søndag fra 8. april til og med søndag 17. juni vil Astrik (Askøy sykkel og triatlonklubb) i samarbeid med Stamina Askøy ha trening tilpasset de som vil ha en rolig tur, er ny på sykkel eller ikke har syklet i gruppe tidligere.

Astrik kaller det Tur- og Trivselsgruppe.

Tilbudet er åpent for alle og en trenger ikke være medlem av Astrik eller Stamina for å delta. Alle kan være med om en ønsker å sjekke ut sykling, har et mål om å sykle Bergen-Voss eller bare vil ha en fin treningstur.

  • Oppmøte er søndager kl 10:00 fra Staminas lokaler i Holmedalen
  • Vi sykler på Askøy eller i nærområdet
  • Turen vil vare ca. 1,5 time.

Astrik stiller med en rutinert syklist som er ansvarlig for gruppen, holder denne samlet, venter ved uhell som punktering etc. Vi trener litt på å sykle i gruppe, holde rette avstander, fart inn i bakker, over bakker, lese terreng og bruke rett gir etc.

Krav til syklist er fylt 13 år, landeveisykkel og kan opptre i trafikken.

Staminas medlemmer kan reservere plass i booking systemet, ellers er det fint om interesse meldes på Astrik sin Facebook side (søk opp Astrik og be om å bli medlem).

Velkommen!