Astrik treningstur til Spania i april 2019

 • Sted
  • Spania, Marbella
 • Avreise
  • tirsdag 23. april / torsdag 25. april / lørdag 27. april
 • Hjemreise
  • tirsdag 30. april
 • Bosted
  • Marbella Hills Hotel & SPA

Det offisielle Astrik programmet går lørdag-tirsdag, fra fredag vil vi lage turforslag. Før dette må gruppen selv finne litt ut av hvor de vil sykle.

I 2019 velger vi reisemål litt syd for Malaga, her er det mer trafikk langs stranden og vi velger derfor bosted litt inne i landet. Bosted ligger på 650 moh og vi har muligheter for å dra oss innover i landet, f.eks. national park Sierra de las Nieves, Ronda eller tilbake til El Chorro og vi kan i større grad velge om vi vil kjøre forholdsvis flatt eller besøke fjell.

En dagsetappe vil variere mellom 80 og 180 km, det varierer også i forhold til høydemeter. Det vil på alle dagsetapper være mulighet for avkorting slik at vi får tilpasset turer til alle uansett form. Om en velger en hviledag eller to så er dette helt opp til hver enkelt, det er mye som kan gjøres i området også om en vil være med uten å sykle. Det er 12,8 km til Marbella, 1,5 time med buss til Gibraltar (litt for mye trafikk for å sykle).

Hotellet kan også arrangere gå-turer, hesteridning, rafting etc. Hotellet Hotellet ligger noen km fra byen Ojen. Ojen er en hvitkalket by med fantastisk utsikt, med smale gater samt noen grotter som inneholder prehistoriske bygg. Det er også marked i helgene med forskjellig tema.

Klikk her for mer informasjon om Astrik treningstur til Spania i april 2019.