Vintertilbud – innetrening Nr 1 Fitness Askøy

Vi har inngått ny treningsavtale med Nr 1 Fitness Askøy!

Der har vi fått en meget god avtale på års og halvårsavtaler. Uansett hva en velger, så blir prisen kun kr. 349 pr. måned eller kr. 2094 forskuddsvis for halvtårsavtale.

Vi har også fått med samme pris for familiemedlemmer av Astrikere. Familiemedlemmer må kun betale en startkostnad på kr. 250. Astrikere betaler ikke noe ekstra, dette sponses av klubben.

Innmeldingsskjema Nr 1 Fitness Askøy

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIJfrDhuWHf35ACZ00JY5EAC9PaQqCB8agQf7C1I5LcDW9XQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Merk at avtalen gjelder fra innmelding og løper i enten 6 måneder eller 12 måneder etter det valg en gjør.

Tenker du å trene fra oktober til og med mars 2020, så er månedsskiftet tiden å melde seg inn. Tenker du å begynne tidligere og satser på tidligere vår, er det bare å melde seg inn fra i dag. Superfleks til en rimelig pris.

En kan delta på alle saltimer som finnes på programmet og trene så mye en vil. Gjelder i alle Nr 1 Fitness sentre.

Bli-Kjent Dag torsdag 3. oktober

Nr. 1 Fitness inviterer til en «bli-kjent» dag torsdag 3. oktober med spinning kl. 20.00. Her er alle Astrikere velkommen, enten en skal trene nå eller ikke eller er medlem i dag i ett annet treningssenter. Dette er for å vise det oppgraderte treningssenteret i Strusshamn med den nye spinningssalen som har 36 nye spinningssykler + hva som nå er i senteret. Ingen betaling eller forpliktelser, kun en invitasjon til å se tilbudet. Litt forfriskninger vil bli servert. Det kommer arrangements-invitasjon på FB-gruppen vår her:

https://www.facebook.com/events/1248438852007394/